Moda

2018 Abiye Modelleri

Düğünlerin vazgeçilmezi abiyeler ile gecenin en şık kadını siz olun. 2018 abiye modelleri içinden seçiminizi yapabilirsiniz.

Sade Abiye Modelleri

2018 abiye modelleri arasından sade olanlarını mı tercih edeceksiniz? Yapmanız gereken, tüm modelleri inceleyerek, ardından vücudunuza uygun olan bir abiye seçmektir. Abiyeyi almadan önce ölçülerinize uygun olmasına dikkat etmeniz yeterlidir. Sade bir abiye alacaksanız, son derece kolay şekilde üstünüze uyması mümkündür. Sade olan abiyeler ile de gecenin en şık kadını olmanız mümkündür.

Düz Abiyeler;

Çok iddialı olmasa da bu modellerin sade şıklık için en doğru seçim olduğunu söyleyebiliriz. Kolsuz olması, straplez olması gibi seçenekler olabilir. Tek renk olması ya da desenli olması da düz abiyeler de seçim yapabileceğiniz hususlar arasındadır. Bunun dışında saten kumaş olması, tül olması gibi kumaş türünü de seçebileceksiniz.

Balık Abiyeler;

Abiye seçiminizi vücudunuzu saran bir balık abiyeden yana da kullanabilirsiniz. İsterseniz direkt olarak balık abiyeler arasından vücudunuz için uygun olan abiyeyi alın. Balık modellerin de desenli olması, düz kumaşlardan oluşturulması, saten olması ya da farklım kumaşlardan yapılmış olması söz konusudur. Balık abiye modelleri içinden kendinize uygun olan modelin seçilmesini sağlayabilirsiniz.

Dekolteli Abiye Modelleri

Seçtiğiniz abiyenin dekoltesinin olması da mümkündür. Şıklığı sırt dekoltesi ya da istediğiniz omuz dekoltesi gibi dekolteler ile yakalayabilirsiniz. Sizin vücudunuza uygun olan bir abiye seçmiş olmanız halinde, şık ve zarif gözükeceksiniz. Bu kategori içinde saten olan kumaşlar, tül kumaşlar ya da diğer kumaş seçenekleri de yer alacak. Dekolteli olan modelleri deneyerek, beğenmeniz durumunda satın alabilirsiniz. Dilerseniz dekolteli abiyeleri özel şekilde diktirme şansınız da olacaktır. Dekolteli abiye modelleri içinden seçiminizi yapmanız mümkündür.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu