Moda

2018 Gelinlik Modelleri

Hayaliniz kurduğunuz gecenin organizasyonu başlıyor. 2018 gelinlik modelleri araştırmanızı yaparak, moda olan gelinliği alabilirsiniz.

Yaza Uygun Gelinlik Modelleri

Düğün sezonu yaz ayı ile başlıyor. 2018 gelinlik modelleri arasından yaza en uygun olan gelinliklerini seçerek, direkt olarak hayalini kurduğunuz gecenin planını yapmaya başlayabilirsiniz. Yaza uygun olan gelinlik modelleri arasından seçiminizi yaparken aynı zamanda mekana da uyumlu olacak şeklide hareket etmelisiniz.

Sade Gelinlikler;

Tüllerin yoğun olarak kullanıldığı, elbise gibi devam eden, kabarık olmayan gelinlik modelleri yaza en uyumlu gelinlik modelleri arasında yer alıyor. Baktığınızda sade bir gelinlik ile çok daha şık gözüktüğünüzü göreceksiniz. Sade olan gelinliklerin kırık beyaz olması, farklı aksesuarlar ile süslenmesi son derece önemlidir.

Balık Gelinlikler;

Balık model gelinlikler de yaz için son derece uygun. Eğer vücut tipiniz balık gelinlik giymeye müsait ise direkt olarak balık gelinlik modellerini tercih etmelisiniz. Gelinlik modelleri içinde en çok tercih edilen gelinlik modelinin son dönemde balık modeller olduğunu söyleyebiliriz. Vücut hatlarınızı en iyi şekilde yansıtan bu modelleri tercih edebilirsiniz.

Kır Düğünü İçin Gelinlikler

Kır düğünü yapacaksanız, hangi gelinliği giyeceğiniz konusunda fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz. Kıra uygun olan gelinliklerin daha çok salaş modeller olmasının hoş olacağını söyleyebiliriz. Tüllerin kullanıldığı, uçuş uçuş olan gelinlik modelleri ile ortama uygun şıklık yakalayabilirsiniz. Hafif gelinliklerin olması, kır düğünü için önemlidir. Straplez olması ya da kolsuz olması tamamen sizin tercihinize bırakılacaktır. Hayalini kurduğunuz gelinlik için modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Kır düğünü düşünmeniz durumunda, verilen öneriler üzerinden hareket edebilirsiniz. Kır düğünü gelinlikleri arasından direkt olarak ortama uygun olan gelinlikleri seçmeniz sağlanacaktır. Beğendiğiniz modelleri deneyerek, size uygun olanı bulabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu