Moda

2015 Gelinlik Modelleri Göz Kamaştırıyor!

2014 yılına damgasını vuran gelinlik modelleri tartışılmaya devam ederken modacılar yeni kreasyonlarını hazırlamak için kolları çoktan sıvadı! Üstelik 2015 gelinlik modelleri gerek zarafetleri gerekse modern çizgileri ile geçtiğimiz yılı aratmayacak gibi görünüyor. Çünkü tasarımlar çarpıcı detaylar taşıyor. Bunlardan ilki Fransız dantelinin hiç olmadığı kadar yoğun bir şekilde gelinliklere kazandırılmasıdır.

Fransız Dantelli
Fransız Dantelli

İddialı Gelin Adayları Fransız Danteline “Hayır” Dememeli!

Bilindiği gibi dantel başlı başlına gizemli, zarif ve cazibeli bir görünüm sunar. Bir de gelinliklerde kullanılırsa ve doğru tasarım ile buluşursa, işte o zaman tüm gözler gelinin üzerinde toplanır. Bu yüzden iddialı gelin adayları gelinlik modelleri arasından seçim yapmadan önce mutlaka Fransız danteli ile hareketlendirilmiş modelleri de görmeli… Aksi halde büyük bir pişmanlık kapıda bekliyor olacak.

Straplez kesime aşık olan genç kızlar ise bu sene hüsrana uğrayabilir. Şaşıracaksınız ama; 2015 gelinliklerinde straplez kesimler çok fazla karşınıza çıkmayacak. Bu gelinlik kesimi yerini çoktan kalın askılı ve tek omuz gelinliklere bıraktı bile! Özellikle balık kesim gelinliklere yoğunlaşmış olan genç kızlar kalın askılı modelleri incelemeden tercih yapmamalı.

Taş Detaylı Gelinlik Modelleri
Taş Detaylı Gelinlik Modelleri

Bu sene gelinliklerin şaşırtıcı detaylarından biri de uzun kuyruklar olacak. “Kuyruklu gelinlik mi kaldı” diyorsanız modacıların ilk tasarımlarına göz atmanız yeterli olacaktır. Dar kesim gelinliklerin arka bölümüne kazandırılan kuyruklar, yılın en çok tartışılan detaylarından biri olabilir. Çünkü bu tasarımlar her açıdan göz kamaştırıyor!

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu