Moda

Crop Top Nedir, Crop Top Nasıl Kombinlenir?

Crop Top Nedir, Crop Top Nasıl Kombinlenir? Crop Top son zamanlarda kullanılan giyim eşyalarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Moda olarak 2022 yılında çok kullanılmasına rağmen aslında kullanım yılı oldukça eskidir.

Crop Top Nedir, Crop Top Nasıl Kombinlenir? Crop Top modası gün geçtikçe ilgi görmektedir. Crop İngilizce anlamı kesmek veya kırpma anlamına gelmektedir. Crop parçalar göbek kısmını açıkta bırakan giyim eşyalarındandır. Crop ile giyim tarzı alışılmışın dışına çıkabilmektedir. Crop top bel, göbek ve karın bölgesini açıkta bırakan giyim eşyalarıdır. Crop top bluz, triko ve kazak olarak karşımıza çıkabilmektedir. Genelde pek çok giyim eşyası bel bölgemizden biraz aşağıda olarak kesilmiştir. Ancak crop eşyalarda tam tersi olarak bel, göbek ve karın bölgesi açık bırakılmaktadır. Genellikle spor giyim tercih eden kişilerde crop bluz tercihleri görülebilmektedir.

Crop Top Giyim Tarzı

Crop Top kadın giyimde oldukça sık rastlanan modellerdir. Artık hırka modellerinde bile crop kesimlere rastlamak mümkün hale gelmiştir. Crop Top modası özellikle genç nesilde beğeni ile takip edilmektedir. Crop top özelliği taşıyan giyim eşyaları tayt ve çeşitli pantolonlar ile kombin edilebilmektedir. Spor giyimde olduğu gibi klasik giyimde de crop modellerden yararlanılabilmektedir. Bu kıyafetler yaz kışın olduğu gibi kışında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ancak kışın kullanımlarda ceket ve hırka gibi tamamlayıcı giyim eşyaları kullanmak oldukça akıllıca olacaktır. Crop modeller üzerinde çalışan birçok ünlü marka bulunmaktadır. Crop Top kıyafetlerin amacı rahatlık ve şıklığı aynı anda sağlayabilmektir. Crop giyimde takım tarzınıza farklı bir hava takacaktır.

Crop Top Özgürlüğü

Crop Top modası oldukça geniş bir yelpazede incelenebilmektedir. Öyle ki tasarımcılar crop parçalarda omuz dekolte, bağlama, askı zincir gibi ilgi çekici detaylar sağlamaktadır. Elbette ki genel olarak crop parçalar kilo sorunu yaşamayan kişilerin tercihi olarak ön plana çıkmaktadır. Ancak Çeşitli hilelerle crop giyim parçaları kullanılabilir. Crop giyimde ceket ve hırka kullanmak fazla kiloların görünmesini engelleyecektir. Crop bluz ve trikolarda yüksek bel pantolonların tercih edilmesi çok önemlidir. Bu sayede giyim tarzınızda bir denge oluşacaktır. Ayrıca vücudu saran crop parçalar yerine bol crop modellerinin tercih edilmesi oldukça akıllıca seçim olacaktır.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu