Diyet

Lahana Diyeti Nasıl Yapılır?

Lahana diyeti nasıl yapılır? Lahana Çorbası Diyetinin kilo kaybına neden olması muhtemeldir.

Lahana diyeti nasıl yapılır? Lahana diyetinin tam olarak 10 günde 10 kilo aldığına dair bir görüş var. Tabii ki, bu sıkı bir diyetle elde edilebilir.

Birkaç kilo vermeniz gerekiyorsa, ancak spor salonunda ve yorucu egzersizlerle kesinlikle zaman kaybetmek istemiyorsanız veya bir fitness aboneliği satın alma fırsatınız yoksa o zaman eski güzel diyetler kurtarmaya gelir. Örneğin, kısa sürede ağırlığı 10 kg azaltmaya izin veren bütçe ve popülerlik kazanan lahana diyetini ayırabilirsiniz.

Böyle Bir Diyetin Avantajları

Lahana, toksinlerin ve toksinlerin vücudunu mükemmel bir şekilde temizler. Bitki lifi, atık ürünleri bağırsaklardan uzaklaştırarak kilo kaybını uyarır.

Lahanadaki selülozu sindirmek çok fazla enerji gerektirir ve bu da kilo kaybına neden olur.

Sebze iyileştirici bir etkiye sahiptir ve vitamin ve mineral içerdiğinden iyi sindirilir. Bu nedenle, bu tür kilo kaybı ile ek diyet takviyeleri gerekli değildir.

Lahana tüm yıl boyunca her yerde satılır. Kendi arazilerinde yetiştirilebilir ve lahana gereksiz problemler olmadan saklanır. Böylece yılın herhangi bir zamanında lahana diyetine başlayabilirsiniz.

Diyet %100 çalışıyor. Lahana, cinsiyet ve yaştan bağımsız olarak kesinlikle herhangi bir kişi için ekstra kilo vermeye yardımcı olur. Bir koşul, diyete sıkı sıkıya bağlı kalmaktır.

Ama Dezavantajları Da Var

Tabii ki, lahana diyeti eksileri olmadan yapamadı. Sonuçta, acı çeken bir mide ile çok miktarda lifle baş etmek imkansızdır. Lahana, bağırsak ağrısına, şişkinliğe ve gaza neden olabilir. Bu çok kaba bir üründür, bu nedenle gastroin testinal hastalıkların alevlenmesine neden olabilir.

Diyetten Doğru Şekilde Nasıl Çıkılır?

Elde edilen sonuçları kaybetmemek için diyetin tamamlanması eşit derecede önemlidir. Normal diyete geri dönersek, hemen hızlı karbonhidratlar vermek gerekli değildir ve birkaç hafta boyunca şekeri hiç kötüye kullanmamanız önerilir. Aynı kısıtlamalar tuzlu ve tütsülenmiş yiyecekler için de geçerlidir – tamamen bırakmamalısınız, ancak yavaş yavaş diyete geri dönmelisiniz. Ve diyetten günlük yemeye geçişte en etkili uygulama, akşam yemeğinde veya onun yerine lahana salatası yemektir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu